Urang ngabantosan dunya ngembang saprak 1983

Tentang Kami

Kami mangrupikeun supplier anu disatujuan SGCC & CE, produk kami nyayogikeun standar utama pikeun ngawangun produk kaca.

Misi kami: Gawé bareng ngahontal win-win, ciptakeun visi anu transparan!

Yongyu Glass, pilihan anjeun anu paling saé pikeun ngawangun produk kaca ti China.
Pausahaan diadegkeun ku Gavin Pan, anu parantos damel di industri kaca ti taun 2006 sareng ngagaduhan pangalaman ékspor langkung ti 10 taun. Yongyu Glass mangrupikeun anggota Vendor tina Asosiasi És Rink AS. Visi kami nyaéta ngabagi kaunggulan komparatif industri kaca arsitéktur China sareng para nasabah, pikeun masihan para nasabah sareng solusi anu mahal, sareng ngahontal kerjasama win-win sareng nasabah.

Kami parantos kalibet dina industri Gedong kaca sareng ngalayanan para nasabah boh ti Cina sareng luar negeri. Kami mendakan solusi pribadi pikeun nungtut para nasabah, ngabantosan pelanggan ngahémat biaya waktos sareng artos.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim professional kami berpungsi pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektifitas ongkos di pasar

Taros Kami